1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TELEFON ZANLILARI TUTUKSUZ YARGILANACAK!
TELEFON ZANLILARI TUTUKSUZ YARGILANACAK!

TELEFON ZANLILARI TUTUKSUZ YARGILANACAK!

Haspolat’ta görüşme yapmak için ödünç aldıkları cep telefonunu alarak kaçtıkları iddiasıyla tutuklanan UKÜ öğrencisi .....

A+A-

Abbas ELMAS

Haspolat’ta görüşme yapmak için ödünç aldıkları cep telefonunu alarak kaçtıkları iddiasıyla tutuklanan UKÜ öğrencisi zanlı Tewdros Gethechew Ayale ve Kelil Abdullatif Yousuf, haklarında başlatılan soruşturmanın tamamlanmasıyla dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Değirmenlik Polis Karakolu’nda görevli polis memuru, zanlı Tewdros Gethechew Ayale ve Kelil Abdullatif Yousuf’un 8 Kasım 2013 tarihinde Haspolat’ta meydana gelen “sirkat” suçundan methaldar olduklarını söyledi.

Polis, zanlıların söz konusu tarihte saat 23.30 sıralarına Haspolat’ta buluna Fina benzin istasyonuna gittiklerini ve orada işçi olarak çalışan Emre Dinçoğlu’na ait Samsung Corby 2 marka cep telefonunu görüşme yapmak için ödünç aldıklarını ve koşturarak kaçtıklarını söyledi.

Zanlılar aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, her iki zanlının da yargılanacakları güne kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı, her iki zanlının da davlarında hazır bulunabilmesi maksadı ile yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına ve tüm seyahat belgelerini polise teslim etmeleri şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.