1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TELEFONLA ARADIĞI İÇİN DAYAK YEDİ!
TELEFONLA ARADIĞI İÇİN DAYAK YEDİ!

TELEFONLA ARADIĞI İÇİN DAYAK YEDİ!

Şok!

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da, kendilerini telefon ile aradığı için Joseph Afegbai Shaibu’yu ciddi şekilde darp eden Idowu Lucky Idiaghe ve Etinosa Kelvin Egheriamwwenrua Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandı. “Ciddi darp” meselesi ile ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edilirken, polis müştekinin telefonunun kayıp olduğunu ve konu telefonun bulunması halinde suçun nevi ile tahkikatın seyrinin değişeceğini belirtti.

 

Telefonla aradığı için dayak yedi

Meselenin tahkikat memuru Salih Fidan Ersan, zanlı Idowu Lucky Idiaghe ve Etinosa Kelvin Egheriamwwenrua’nın 8 Temmuz tarihinde kendilerini telefonla arayan müşteki Joseph Afegbai Shaibu’yu “Shamrock Pub” isimli iş yeri içerisinde ve önünde ciddi şekilde darp darp ettiğini açıkladı. Olaydan bir süre sonra cep telefonunun olmadığını fark eden müşteki Shaibu’nun polise gelerek şikayetçi olduğunu belirten Ersan, zanlıların Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandıklarını söyledi. Ersan, müştekinin telefonunun arandığını, konu telefonun bulunması halinde suçun nevinin ve tahkikatın seyrinin değişeceğini belirterek, mesele ile ilgili olarak 2 kişinin daha arandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Ersan, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

 

Tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Idowu Lucky Idiaghe ve Etinosa Kelvin Egheriamwwenrua’nın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.