1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Telefonunda çıplak fotoğraflarını saklamış
Telefonunda çıplak fotoğraflarını saklamış

Telefonunda çıplak fotoğraflarını saklamış

Telefonunda çıplak fotoğraflarını saklamış

A+A-

İbrahim Kutluay-Demet Şener çiftinin boşanma kararı almasından sonra çok sayıda iddia ortaya atıldı. Bu iddialar şimdiye kadar hiç dillendirilmedi. Demet Kutluay'ın eşinin telefonundan başka bir kadına ait çıplak fotoğrafları görmesi boşanma sürecini başlattı.

Demet Kutluay, aylarca küs kaldığı eşi İbrahim Kutluay ile barışmıştı. Bir süre sonra kendisine gelen bir paketle sarsıldı. O paketten, bir mektup ile bazı eşyalar çıktı
 
"BU HEDİYELERİ BANA KOCAN ALDI"
 
İbrahim-Demet Kutluay çiftinin 11 yıllık evliliğinin bitmek üzere olduğunu geçen hafta tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti.
 
Boşanma kararı alan Demet Kutluay, biten evliliğiyle ilgili konuşmadığı için yalan yanlış bilgiler havada uçuşuyor. Doğrusunu yine benden öğrenin...

İHANETİ 11 AY ÖNCE ÖĞRENMİŞ
 

İbrahim-Demet Kutluay çiftinin 2012'den bu yana evliliklerinin kötü gittiği ile alakalı sürekli dedikodular dolaşsa da; Demet Kutluay, eşinin kendisine ihanet ettiğini bundan tam 11 ay önce öğrenmiş.

AFFETMESİ İÇİN EŞİNE YALVARMIŞ
 
Ancak İbrahim Kutluay eşinin önünde diz çöküp, "Söz veriyorum bir daha bunları sana yaşatmayacağım. Beni affet" diye yalvarınca, Demet Kutluay da, iki çocuğunun hatırına ihaneti içine sindirip eşine bir şans daha vermiş.
 
Uzun süre birlikte hiç görünmeyen çiftin son yedi-sekiz aydır mutluluk pozları vermesinin nedeni de bu işte...

BOŞANACAKLARINI ÇOCUKLARINA SÖYLEMİŞ
 
Ancak Demet Kutluay, geçen ay eşinin kendisine verdiği sözleri tutmadığını öğrenmiş. İbrahim Kutluay'ın telefonunda, 2012'de adının aşk dedikodularına karıştığı kadınının çıplak fotoğrafını ve mesajlarını yakalamış.
 
Üstüne üstelik o kadın, İbrahim Kutluay'ın kendisine aldığı hediyeleri bir paket yapıp 'Eşinin bana aldığı hediyeler' notuyla Demet Kutluay'a göndermiş.
 
Bu gelişmelerin üzerine 'Artık yeter' diyen Demet Kutluay, önce çocuklarına uygun bir dille babaları ile evliliklerinin yürümediğini ve boşanacaklarını söyleyip avukatı AslıHatemi'ye vekalet vermiş.

AİLELER DE DEVREYE GİRMİŞ
 

İbrahim-Demet Kutluay çiftinin barışmasını en çok isteyenlerden biri de Demet Kutluay'ın kayınpederi ve kayınvalidesi Burhan-Meral Kutluay.
 
Çift, geçen hafta haberimin çıktığı günün sabahında soluğu Demet Kutluay'ın yanında almış. Boşanma kararından vazgeçmesi için gelinlerine saatlerce dil dökmüşler. Bu arada akşam Raşit Bağzıbağlı'nın defilesine çıkan Demet Kutluay'ı, kayınvalideler yan yana izleyip alkışlamış.
 
Anne-baba Kutluay çifti, 15 Temmuz 2005'ten bu yana devam eden evliliğin bitmesini hiç istemese de Demet Kutluay, evliliği kafasında kesinlikle bitirmiş.
 
Dostlarının söylediğine göre geri adım atmaya da hiç mi hiç niyeti yokmuş...
 
Bülent Cankurt - GÜNAYDIN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.