1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMİNATA BAĞLANDI
TEMİNATA BAĞLANDI

TEMİNATA BAĞLANDI

Teminata bağlandı

A+A-

Mağusa’da tasarrufunda 1 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı Mehmet Saydam dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da tasarrufunda 1 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde bulunan zanlı Mehmet Saydam almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçu ile ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı Saydam, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı

Soruşturma tamamlandı…

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 15 Mayıs tarihinde alınan bir bilgide zanlı Mehmet Saydam’ın kaldığı evde kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Ayni gün konu eve gidildiğini belirten Özdesoy, yapılan aramada zanlının giymekte olduğu pantolonun cebinde kağıda sarılı 1 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özdesoy, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Mehmet Saydam’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 20’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Yenibakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.