1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMİNATA BAĞLANDILAR!
TEMİNATA BAĞLANDILAR!

TEMİNATA BAĞLANDILAR!

Teminata bağlanarak serbest kaldılar

A+A-

Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde park halinde duran aracın plastik koruyucularını çalan Mustafa Altınbulat ve Erdal Öztürk aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Devrim DEMİR

Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde park halindeki aracın 300 TL değerindeki plastik koruyucularını çaldığı tespit edilen Mustafa Altınbulat ve Erdal Öztürk aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Aleyhlerinde alınan 1’er günlük sürenin dolması üzerine, zanlılar dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlıların davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1’er kefilin imza edeceği 30’ar bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmalarına karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis, mahkemede verdiği ifadede, zanlılar Mustafa Altınbulat ve Erdal Öztürk’ün “Sirkat” suçundan tutuklandıklarını anlattı.

Polis,  zanlıların 11 Kasım tarihinde saat 05.30 raddelerinde Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde park halindeki bir aracın 300 TL değerinde, plastik koruyucuları çaldıklarını söyledi.

Zanlıların Lefkoşa’da tespit edilip tutuklandıklarını ve çaldıkları plastik koruyucunun tasarruflarında bulunduğunu ve yapılan sorgulamada işledikleri suçu itiraf ettiklerini belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek Altınbulat ve Öztürk’ün yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.