1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMİNATI, OSMAN ÖDEDİ NUH ÖDEYEMEDİ
TEMİNATI, OSMAN ÖDEDİ NUH ÖDEYEMEDİ

TEMİNATI, OSMAN ÖDEDİ NUH ÖDEYEMEDİ

Teminatı, Osman ödedi Nuh ödeyemedi

A+A-

Gazimağusa’da kanunsuz uyuşturucu alma ve tasarruf etme suçundan tutuklu bulunan, Osman Karagözlü ve Nuh Erk teminata bağlandı.

Gazimağusa’da kanunsuz uyuşturucu alma ve tasarruf etme suçundan tutuklu bulunan Osman Karagözlü ile kanunsuz uyuşturucu tasarruf etme ve verme suçundan tutuklu Nuh Erk soruşturmalarının sona ermesi nedeni ile dün Gazimağusa Kaza Mahkemesinde teminat duruşmasına çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy zanlı 1 Osman Karagözlü’nün 26 Temmuz 2014’de 7 gram uyuşturucu tasarrufu nedeni ile tutuklandığını ve  o tarihten beri tutuklu bulunduğunu söyledi. Zanlı1’in uyuşturucu maddeyi aldığı kişi Nuh Erk’inde geçtiğimiz Cuma gün tutuklandığını aktaran Özdesoy, zanlı 1 aleyhine 7 gram “sentetik cannabinoid” türü kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf etme, zanlı 2 aleyhine ise 7 gram “sentetik cannabinoid” türü kanunsuz uyuşturucu madde tasarruf etme ve verme davalarını getirdiklerini söyledi.

 

Nuh suçunu kabul etmiyor
Zanlı 1’in davalarını kabul ettiğini söyleyen Özdesoy, zanlı 2 Nuh Erk’in davalarını kabul etmediğini bildirdi. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını dile getiren Özdesoy, zanlıların uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Hasan Dağlı, zanlıların 5’er bin TL nakdi kefalet yatırmaları ve lehlerinde KKTC vatandaşı muteber 2’şer kefilin 40’ar bin TL’lik şahsi kefaletleri şartı ile  davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmalarına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiren Osman Karagözlü serbest kalırken, teminat şartlarını yerine getiremeyen Nuh Erk,  Merkezi Cezaevine gönderildi.
DİYALOG
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.