1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMİNATINI ENİŞTESİ ÖDEDİ!
TEMİNATINI ENİŞTESİ ÖDEDİ!

TEMİNATINI ENİŞTESİ ÖDEDİ!

Eniştesi dayak yiynce...

A+A-

Eniştesini darp ettiği gerekçesi ile 53 yaşındaki J.Ç.’yi sokak ortasında darp ederek burnunun kırılmasına neden olan Tuncay Aygün aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR

Girne’de önceki gece sokak ortasında J.Ç.’yi ciddi şekilde darp ederek burnunun kırılmasına neden olan Tuncay Aygün, şikâyet üzerine tutuklandı. Aygün, yapılan sorgulamada işlediği suçu kabul etti.

Aleyhindeki soruşturma tamamlanan zanlı Tuncay Aygün, teminat talebiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 3 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı bir kişinin imza edeceği 9 bin TL kefalet sendi ve şahsen imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına karar verdi.

Aygün kamu personeli

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Varol, zanlı Tuncay Aygün’ün “Vahim zarar” ve “Ciddi darp” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru İbrahim Varol, zanlı Aygün’ün önceki gece Girne’de Mersin Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında, eniştesini darp ettiği gerekçesi ile J.Ç.’yi ciddi şekilde darp ederek burnunun kırılmasına neden olduğunu söyledi.

Aygün’ün aynı gün yapılan şikayet üzerine tutuklandığını kaydeden Varol, yapılan sorgulamada zanlının suçlarını itiraf ettiğini belirtti.

Varol, zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, Aygün’ün Spor Dairesi’nde kamu personeli olduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Teminat talebinin ardından, zanlının eniştesi Mehmet Aygün, teminat şartlarını ödeyerek Tuncay Aygün’ün serbest kalmasını sağladı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.