1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMİNATLA SERBEST KALDI
TEMİNATLA SERBEST KALDI

TEMİNATLA SERBEST KALDI

Teminatla serbest kaldı

A+A-

Lefkoşa’da hakkında adam kaçırma, darp, özel hayatın gizliliğine aykırı hareket gibi suçlardan soruşturma açılan Ahmet Cengiz’in suç ortağı olduğu iddia edilen kişi mahkemeye çıkarıldı.

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da meydana gelen adam kaçırma, darp, özel hayatın gizliliğine aykırı hareket ve şiddet tehdidi suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Ahmet Cengiz’in suç ortağı olduğu gerekçesi ile tutuklanan zanlı Farhad Rasool Noolinoor teminata bağlanmak için dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Teminat talep edildi

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Hüseyin Redif olayla ilgili bulguları aktardı. Redif huzurda bulunan zanlı Farhad Rasool Noolinoor’un Lefkoşa Hamitköy’de meydana gelen adam kaçırma, darp, özel hayatın gizliliğine aykırı hareket ve şiddet tehdidi suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Ahmet Cengiz’in konu suçları işlediği esnada kendisine yardım ettiğinin tespit edildiğini söyledi. Polis zanlı ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ancak etki etme olasılığının bulunmadığını belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

3 bin lira teminat istendi

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ispati vücutta bulunması ve 3 bin TL nakit teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

YENİ BAKIŞ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.