1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMİZLİK KAVGASI... YAŞAM MÜCADELESİ!
TEMİZLİK KAVGASI... YAŞAM MÜCADELESİ!

TEMİZLİK KAVGASI... YAŞAM MÜCADELESİ!

Gönyeli... ev arkadaşı...ağır şekilde yaralama... konu temizlik...

A+A-

 

Gönyeli bölgesinde ev arkadaşı ile aralarında temizlik yüzünden çıkan kavga sonucunda tasarrufundaki bıçağı arkadaşı Mehmet Azim Oğuz’un göğsüne saplayarak ağır şekilde yaralanmasına neden olan zanlı Osman Yıldız tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Adli Şubede görevli polis memuru Umut Kulle olayla ilgili olguları mahkemeye aktardı. Kulle, huzurda bulunan zanlı Osman Yıldız’ın 24 Ekim tarihinde arkadaşı Mehmet Azim Oğuz’u aralarında temizlik yüzünden çıkan tartışma sonucunda tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile göğsünden yaraladığını söyledi.

Hayati tehlikesi sürüyor

Müştekinin aldığı darbe sonucunda ağır şekilde yaralandığını ve hastaneye kaldırılarak yaklaşık 2 saat süren ameliyat geçirdiğini kaydeden Polis, müştekinin hayati tehlikesinin devam ettiğini belirterek, zanlı aleyhine yürütülen soruşturmanın henüz devam ettiğini belirterek soruşturmanın selameti açısından 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Vedia Barkut huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.