1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TEMMUZ’A KADAR DAYANACAK”
“TEMMUZ’A KADAR DAYANACAK”

“TEMMUZ’A KADAR DAYANACAK”

Ünlü Astrolog Abdallah Abdelaziz’den UBP-DP Hükümeti için kehanet

A+A-

Özge KİZİR

Ünlü Astrolog Abdallah Abdelaziz  ilginç kehanetlerde bulundu. Çözüm süreci konusunda değerlendirmede bulunan Abdelaziz, “Kıbrıs’ta 32 sene boyunca her zaman yorum yapıyoruz. Benim yorumlarım şirket anketi değil, yüzde 90-95 çıkmaktadır. Cumhurbaşkanlığı süreci boyunca hep tahminlerimi yapmıştım. Kıbrıs meselesi konusunda 2016  son süredir. Medya çözüm süreci konusunda çok fazla yorum yapmaktadır. Bir taraf ‘olacak’ diyor, diğer taraf ise ‘olmayacak’ diyor. Artık dünyada savaş kalmadı. Şu an yaşadığımız ekonomik savaşlardır. Kıbrıs meselesi de mecburen bitecek” şeklinde konuştu.

“4’lü koalisyon yaparak çözüm hükümeti oluşacak”

UBP ve DP hükümetinin en fazla Temmuz ayına kadar dayanabileceğini savunan Abdelaziz, “Ulusal Birlik Partisi (UBP) ve Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) koalisyonu da 6-8 ay olmadı. Şimdi ise yeni bir hükümet geldi. UBP ile Demokrat Parti (DP) hükümeti geldi. ‘Hayırlı olsun!’ Güzel de gidiyor. Fakat bu hükümet Temmuz ayına kadar dayanacaktır. Bu hükümet de fazla dayanmayacak. Bu hükümetin bozulmasının ardından çözüm hükümeti gelecek. 4’lü koalisyon yaparak çözüm hükümeti oluşacak. Hafızları tazelemek gerekirse önceki Cumhurbaşkanı 4’lü koalisyona yönelmişti” ifadesini kullandı.

“Akıncı, her şeyi bitirdi”

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın çözüm sürecinde çok zor zamanlar yaşadığına dikkat çeken Abdelaziz, “Akıncı, her şeyi bitirdi. Tek bir şeyi bekledi. Oda ekonomik yardımdı. Çözüm oldu. Fakat sadece bir nokta var, o da ekonomik ödeme konusudur. Halkımız her şeyi unutacak. Çözüm süreci istenilen noktaya geldi ve başardı. Şimdi tek sorun ekonomik sorundur. O da çok zordur. Ama kafası açıktır onu da halledecektir” dedi.

“Türkiye, Avrupa Birliği’ne hiçbir zaman gitmeyecek”

Türkiye’nin yaşadığı sıkıntılar nedeniyle zor bir süreç geçirdiğini ifade eden Abdelaziz, “Türkiye bize yardım edecek, ama Türkiye’ye Allah yardım etsin. Türkiye’nin durumu çok zordur. Avrupa Birliği’ne hiçbir zaman gitmeyecek. Terörler devam edecek ve 2023’e kadar taksim olacak. Artık bu konuda Kıbrıs insanı akıllanacaktır. Akıncı çok güzel bir mücadele içerisindedir. Çözüm artık olmuştur. Tek sorun ekonomik problemdir” şeklinde konuştu.

“Artık ambargolar kalkacak ve dünyayı göreceğiz”

Bazı kişilerin menfaatleri nedeniyle çözüm istemediğini belirten Abdelaziz, “Koltukta rahat oldukları için çözüm istemiyorlar. Ambargo nedeniyle merdivenin ortasındayız. Artık ambargolar kalkacak ve dünyayı göreceğiz. Kıbrıs’ta barış olacak. Aksi takdirde barış olmazsa Türkiye bitti. Bu sondur. Bundan başka şans yoktur. Başka çözüm olmayacak” ifadesini kullandı.

“Sırf milliyetçilik için iktidar olmayacak, koltuk için iktidar olacak”

Kudret Özersay konusunda değerlendirmede bulunan Abdelaziz, “Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay sürekli karşıma çıkıyor. İnsanlarımızın yüzde 80’i çözüm istiyor. Eğer sen şimdi referanduma gideceksen bil ki insanlarımız çözüm istiyor. Özersay ne yapacak? Kötü bir insan değil. Mantıklı ve iyi bir adam, ‘fakat biz başaracağız, iktidara geleceğiz’ kalabalığı içerisindedir. Sırf milliyetçilik için iktidar olmayacak. Koltuk için iktidar olacak. Müzakereyi Akıncı dışında kimse yapamayacaktır ” dedi.

“Konferansa oturacaklar ve Akıncı ‘ben kabul ettim’ diyecek”

Çözüm sürecinin artık bittiğine dikkat çeken Abdelaziz, “Çözümde kimsenin haberi olmayacak. Bir anda imza atacak ve bitecek. 5’li Konferans var. Türkiye, Yunanistan, İngiltere Kıbrıs da olacak. Yapılacak olan konferans da bir anda sürpriz bir şekilde gerçekleşecek. Konferansa oturacaklar ve Akıncı ‘ben kabul ettim’ diyecek. Yapabilir. Bu konuda da etkili olacak. Akıncı, hükümetin ve halkın yardımıyla bir sürpriz yapabilir” şeklinde konuştu.

“Biz aslında dünyanın ekonomik dengesiyiz”

Çözüm olduktan sonra istikrarın olacağını vurgulayan Abdelaziz, “Çözüm olduktan sonra istikrar olacaktır. Biz aslında dünyanın ekonomik dengesiyiz. Federasyon olacak, ticaret açılacak ve ambargolar kalkacak. Bu yaşanacak olan çözümün de faydası yaşlılara değil gençlere olacaktır. Bu sene çözüm olacak. Olmadığında halka zarar gelecek. Dizi izlemeyi bırakın artık” dedi.

“Ekonomi Çin’de olacak”

Çin’in bu sene dünyada büyük bir etki bırakacağına değinen Abdelaziz, “1 Ekim’de Çin parasını artık dünya kullanacaktır. Ekonomi Çin’de olacak. Artık parası uluslararası olacak. Enflasyon olacak ve Çin bu konuda birinci gelecek. Bunun da nedeni ise, Amerika’da birkaç gün önce bir yasa geçti. 11 Eylül’de Suudi Arabistan ikiz kulelere müdahale yapmasından dolayı suçlu oldu. Kara liste çıkacak. Artık petrol satamayacak. Amerikan Doları düşecek ve Amerika iflas edecek” şeklinde konuştu.

“Kova ve Aslan burçları en şanslı burçlardır”

Burçlar konusunda genel bir değerlendirmede bulunan Abdelaziz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Oğlak burcu bu haftalar kendilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Kova ve Aslan burçları en şanslı burçlardır. İkizler ve Terazi Mayıs ve Haziran ayları biraz dengesizdir. Boğa burçları bu dönemde çok başarılı olacaktır. Yengeç burçları çok aşıktır. Sürekli duygusal bir dönemde olacaklar. Başak burçları kalın bağırsak hastalığı gündeme gelebilir. Ağır yemeklerden kaçınmalarını öneriyorum. İş hayatında başarılı olacaklardır. Akrep burcu bu aylarda bencil olacaktır. Hastalıkları deniz kaynaklı olabilir. Enfeksiyon kapabilirler dikkat etmelerinde fayda vardır. Yay burcu bu dönemde çok başarılı olacaktır. Duygusal bir dönemde olacaklar ve doğru aşkı bulacaklar. Balık burcu ne istiyorsa istediği gibi olacaktır. Koç burcu erkeği evliliklerinde ihanet yapmaya başlayacak. Dikkatli ve dürüst olmaları gerekiyor. Oğlak burcu dikkatli beslenmeleri ve hareketlerine dikkat etmeleri gerekiyor.”

Haberal Kıbrıslı

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.