1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "TERCİHİM GALATASARAY..."
"TERCİHİM GALATASARAY..."

"TERCİHİM GALATASARAY..."

Trezeguet açıkladı!

A+A-

Inter’den transfer teklifi aldığını doğrulayan Trezeguet, buna karşın Galatasaray’ı tercih ettiğini söyledi.

Galatasaray’ın transferdeki hedefi Trezeguet rotasını sarı-kırmızılılara çevirdi. İtalya’nın Inter takımına transfer olacağı, sonrasında oradan kiralık olarak Parma’ya gideceğine yönelik sözleri dolaşıma giren oyuncu, hedefinin Cim Bom olduğunu açıkladı. 
 
Mısırlı futbolcu “Inter’e gideceğimi söylemedim. Inter’den teklif aldığımı söyledim. Ben Galatasaray’ı bekliyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Bu yüzden Galatasaray’ı tercih ediyorum” diye konuştu. 
 
Abisi, İtalya için bastırıyor
 
Futbolcunun abisi Mohamed’in Trezeguet’ye İtalya’ya gitmesi konusunda baskı yaptığı öğrenildi. Inter’den gelen teklifi, kardeşinin geleceği açısından daha iyi olacağını düşündüğü için bu yönde bir yönlendirme yapan abisinin ısrarına karşın Trezeguet’nin Galatasaray konusundaki fikrini değiştirmediği belirtiliyor.
 
İstanbul'da da konuştu
 
Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Beinsports'un İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da sorularını yanıtlayan Mısırlı oyuncu şunları söyledi: 
 
İnşallah Galatasaray'a transferim gerçekleşir ancak Kasımpaşa'da idmanlara çıkmak için Türkiye'ye geldim. Beni sadece Inter değil, yurt dışından başka kulüpler de istiyor. Şu an Kasımpaşa'nın oyuncusuyum, takımımla meşgulüm.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.