1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TERİM'DEN YÖNETİME TEHDİT GİBİ SÖZLER
TERİM'DEN YÖNETİME TEHDİT GİBİ SÖZLER

TERİM'DEN YÖNETİME TEHDİT GİBİ SÖZLER

Terim: Hepinize bunun hesabını soracağım

A+A-

G.Saray'da önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Fatih Terim’in görevine oy birliğiyle son verilmesi kararı çıkarken kurt hocanın bu duruma büyük tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı kulüpteki 3. döneminin bitiminin ardından Fatih Terim, yöneticilere “Beni kovduğunuz yönetim kurulu toplantısında benim hakkımda neler konuştuğunuzu biliyorum. Hesap soracağım” şeklinde haber yolladı.

İSYAN ETTİ

Fatih Terim, yakın çevresine kısa bir değerlendirmede bulundu. Terim’in “Yazıklar olsun. Ömrünü Galatasaray’a feda etmiş bir divan kurulu üyesi, bir Galatasaray sevdalısına yapılanlara bakın. Şaşkınlıkla izliyorum. İftara ve yalanları yakından takip ediyorum. Gerekirse tek tek bu iddiaları yanıtlarım. Ama ben Galatasaray’a zarar vermemek için özen gösteriyorum” dediği belirtildi. Terim bütün ekibinin görevden ayrılmak istediğini duyunca da, “Hoca bulunana kadar birisi kalsın. Bu Taffarel de olabilir” dediği kaydedildi. Yönetimin Terim’e tebligatı henüz yapmadığı da ortaya çıktı.

Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.