1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TERİM'İN PRENSİ GALATASARAY'A DÖNÜYOR!
TERİM'İN PRENSİ GALATASARAY'A DÖNÜYOR!

TERİM'İN PRENSİ GALATASARAY'A DÖNÜYOR!

Terim'in prensini istiyor!

A+A-

Hamzoğlu, Terim'in prensini istiyor

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, Mertan Caner Öztürk'ü yeniden Florya'da görmek istiyor.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile gelecek sezon için resmi sözleşme henüz imzalanmasa da 'imza' niteliğinde çalışmalara başlandı. Bunlardan birisi de takımı gençleştirecek transfer hamlesi...
 
Sporx'te yer alan habere göre, Hamza Hamzaoğlu'nun Yasin Öztekin'den yüksek verim alması, Sinan Gümüş'ü de gelecek sezon için hazırlamasının ardından bir diğer projesinin de Fatih Terim zamanında A Takıma yükselen ancak daha sonra Altınordu'ya satılan Mertan Caner Öztürk olduğu ortaya çıktı. 22 yaşındaki kanat oyuncusunun geride kalan sezonu kiralık olarak geçirdiği Aydınspor 1923'teki performansını yakından takip eden Hamzaoğlu ve ekibinin yönetime verdiği raporda Mertan'ın alınmasını istediği öğrenildi.
 
Fatih Terim'den de 'olumlu' geri dönüş alan Hamzaoğlu yönetime Mertan'ın alınmasını bildirirken oyuncunun Altınordu'ya satılırken sözleşmesine konulan 'Galatasaray'a satış opsiyonu' da elini güçlendiren bir madde olacak dikkat çekti. 100 bin € bonservis bedeli ile yeniden sarı-kırmızılı formayı giyebilecek olan Mertan ise, "Olursa seve seve Galatasaray forması giyerim. Ben Galatasaray'ın evladıyım" ifadelerini kullandı.
 
Geride kalan sezonda 12 defa Altınordu ile 1. Lig'de 14 defa da Aydınspor ile 2. Lig'de maça çıkan Mertan 8 defa gol sevinci yaşadı. Sağ ve sol kanatta oynayabile oyuncunun gelecek sezon Yasin Öztek'in alternatifi ve kupa maçlarındaki rotasyonun bir parçası olması planlanıyor.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.