1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TERK EDİLDİ, DELİYE DÖNDÜ
TERK EDİLDİ, DELİYE DÖNDÜ

TERK EDİLDİ, DELİYE DÖNDÜ

Kız arkadaşı tarafından terk edilen Mustafa Göksu bir inşaatın damına çıkarak atlamaya kalkıştı.

A+A-

Kız arkadaşı tarafından terk edilen Mustafa Göksu bir inşaatın damına çıkarak atlamaya kalkıştı. Kız arkadaşının olay yerine gelmesi ve geri döneceğini söylemesi ile Göksu atlamaktan vazgeçti

Kız arkadaşı tarafından terk edilen Mustafa Göksu dün Girne’de yarım bir inşaatın 8 katlı bir binanın damına çıkarak atlamaya kalkıştı. Kız arkadaşının kendisine dönmesini isteyen Göksu uzun süren ikna çabalarına rağmen niyetinden vazgeçmeyince polis, olay yerine Göksu’nun kız arkadaşını çağırdı. Polis ekipleri ile birlikte dama çıkan kız arkadaşı, geri döneceğini söyleyerek Göksu’yu inmeye ikna etti.

KIZ ARKADAŞI GELİNCE İKNA OLDU

Terk edilmenin acısı ile deliye dönen Mustafa Göksu dün saat 14.00 sıralarında Girne’de yarım bir inşaatın damına çıktı. Vatandaşların polisi araması üzerine itfaiye ekipleri ve polis olay yerine geldi. Göksu’nun atlama ihtimaline karşı önlem alınırken, Girne Adli Şube Ekipleri dama çıkan 36 yaşındaki Göksu’yu aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı. Kız arkadaşının kendisini terk ettiğini, ölmek istediğini söyleyen Göksu uzun süren ikna çabalarına rağmen niyetinden vazgeçmedi. Polis ekipleri, Göksu’nun kız arkadaşını arayarak olay yerine gelmesini sağladı. Polis ekipleri ile birlikte dama çıkan Göksu’nun kız arkadaşı inmesi için telkinde bulundu. Dakikalarca süren ikna çabalarının ardından Göksu atlamaktan vazgeçti.
Damdan indirilen Göksü Girne Adli Şube’ye götürüldü. Canına kastederek suç işleyen Göksu’ya dava okundu.24 saat gözaltına tutulan Göksu serbest bırakıldı.

Star Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.