1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEŞEKKÜR İKRAMI
TEŞEKKÜR İKRAMI

TEŞEKKÜR İKRAMI

Lemar mağazalarına ürün veren bazı şirketler, dün Küçük Kaymaklı’daki yeni Lemar Süpermarket önünde ürünlerini halka ücretsiz dağıttı

A+A-

15. şubesini Lefkoşa Küçük Kaymaklı’da açan Levent Şirketler Grubu’na bağlı Lemar Süpermarket, dün müşterilerine “teşekkür ikramı” yaptı. Lemar Süpermarketler Zinciri’ne ürün veren şirketlerin bazıları vatandaşlara ücretsiz ürün dağıtımı yaptı.

Ayrıca, çocuklar için de marketin ön bölümüne “zıp zıp” kuruldu ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirildi. Böylelikle alışverişe gelen çocukların da neşeli bir gün geçirmesi sağlandı. Yağan yağmura rağmen vatandaşlar, dışarıdaki etkinliğe ilgi gösterdi. Yağan yağmur nedeniyle etkinliğin yapıldığı mağazanın önüne kurulan şemsiyelerle vatandaşların ıslanması önlendi.

Lemar Süpermarket yetkilisi, vatandaşların kendilerine gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle 15. şubelerini Küçük Kaymaklı’ya açtıklarını ifade etti. Lemar yetkilisi, “Lemar, vatandaşlara en iyi hizmeti aralıksız sürdürüyor. Bugün hava yağmurlu olmasına rağmen, birçok insanımız mağazamıza ve etkinliğimize katıldı. Bizlere ürün veren bazı şirketler, vatandaşlarımıza ürünlerini ücretsiz dağıttı. Bu, çok güzel bir şey. Ayrıca şirketlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

Dağıtılan ürünler arasında çikolata, bira, kola, peynir ve kahve vardı. Böylece vatandaşların yağmurlu havaya rağmen ilgi gösterdiği Lemar’da hafta sonu keyifli ve dolu dolu geçti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.