1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TESELLİYİ BİRBİRLERİNDE ARADILAR!
TESELLİYİ BİRBİRLERİNDE ARADILAR!

TESELLİYİ BİRBİRLERİNDE ARADILAR!

TESELLİYİ BİRBİRLERİNDE ARADILAR!

A+A-

Kısa süre önce sevgilisinden ayrılan Burcu Esmersoy, Arda Turan’la İstanbul gecelerindeydi. Mekan çıkışı gazetecileri gören ikili, esprileriyle ince mesajlar verdi.

Sunucu Burcu Esmersoy, 1 yıldır beraber olduğu işadamı Başar Savur’dan geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Ayrılık sonrası dedikoduları kazanları kaynarken en ilginç iddia ise sunucunun Arda Turan’la olan samimiyetine Savur’un tepki gösterdiğiydi. Esmersoy konuşulanlara sessiz kalırken önceki akşam ikili Nişantaşı’nda buluştu. 

TURAN: YİNE KİME MESAJ ATMIŞIM

Oğulcan Engin ve Saffet Ulusoy'un da kendilerine eşlik ettiği gecede Esmersoy ile Turan’ın keyifli sohbeti görülmeye değerdi. Çıkışta Arda Turan’ın, “Hadi komik bir şeyler anlat” sözleri üzerine Esmersoy, “Teselliyi birbirlerinde aradılar” şeklinde karşılık verdi. Başarılı futbolcu, Serenay Sarıkaya hakkındaki sorularaysa “Yine kime mesaj atmışım” cevabını verdi. 

O KİŞİNİN AKLINDAN ŞÜPHE ETMESİ LAZIM 

Son dönemde hakkında çıkan aşk dedikodularını yorumlayan Arda Turan, "Hayatta böyle şeyler planlayarak olmaz. Planlarsan böyle güzel olmaz. Kalple ilgili bir şey. Benimle evlenecek kişinin aklından şüphe etmek lazım" dedi. 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.