1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TETİĞİ SIKANLAR BULUNMALI
TETİĞİ SIKANLAR BULUNMALI

TETİĞİ SIKANLAR BULUNMALI

İki adet ‘kurşun’ deliği bölgedeki vatandaşları tedirgin etti;

A+A-

İskele - Geçitkale anayolu üzerideki Çınarlı - Mallıdağ köyü kavşağındaki bilgilendirici trafik levhası üzerindeki iki adet ‘kurşun’ deliği bölgedeki vatandaşların huzurunu kaçırdı.

Ülkemizde son yıllarda yaşanan silahlı saldırı, silahlı soygun ve cinayetlerin toplumun huzurunu kaçırdığına dikkat çeken bölge sakinleri, trafik levhasına ateş edenlerin yakalanması gerektiğine vurgu yaptı.

Bölge sakinleri, ayrıca, anayol üzerinde silahını çıkararak, rast gele ateş eden veya trafik levhalarını nişan alarak tetiğe basan kişilerin yakalanması ve adalete teslim edilmesi gerektiğine işaret etti.

Karayolları Dairesi Müdürü Hasan Nihat Erduran, bu kişileri bulabilmeleri için görgü tanıklarının polise bilgi vermesi gerektiğini belirtti.

Erduran, “Yurttaşlardan tek istediğimiz devlet malına zarar verenleri ihbar etmeleridir. Memlekette poligon  ihtiyacı var. Bizim tabelalarımız atış talimi yapma yeri değildir. İlgili kurumlar tedbir almalıdır” dedi.

Bölgenin av bölgesi olduğuna ve avcılığın Kıbrıs’ta bir kültür olup, çok büyük bir sektör olduğunu söyleyen Erduran, bazı avcıların da tabelaları nişan aldığını kaydetti.

Erduran, “Avcılar, av bulamayınca bizim tabelalarımızdan hınçlarını çıkarıyorlar. Ülkemizde av hayvanı üretimi çok büyük önem arz eder. Avcılık insanların en büyük stres atma kaynağıdır ancak hiç kimsenin devlet malına zarar verme hak ve yetkisi yoktur” dedi.

Kıbrıs
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.