1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TETİKÇİLER KAYIP
TETİKÇİLER KAYIP

TETİKÇİLER KAYIP

Tetikçiler kayıp

A+A-

Girne’de önceki gece Beyti Restoran’a düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili polis soruşturması devam ediyor.  Restoranı kurşunlayanlar ise sırra kadem bastı

Devrim DEMİR

Girne’de müşterilerin yoğun olduğu bir saatte önceki gece kurşunlanan Mehmet Okumuş’a ait Beyti Restoran’ın kurşunlanması ile ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından restorana 4 el kurşun yağdıran ve 1 kişinin yaralanmasına neden olan kişi veya kişiler henüz bulunamadı.

Polis restoran ve bölgede bulunan tüm kamera kayıtlarını mercek altına alırken, açılan ateş sonucu bacağından yaralanan 42 yaşındaki Turan Özen’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

12 metre uzaklıktan ateş edildi

Edinilen bilgiye göre, Girne’de Cengizhanlı Sokak üzerinde faaliyet gösteren direktörü ve işletmecisi Mehmet Okumuş’a ait Beyti isimli restorana, kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından tasarruflarında bulundurdukları 9 mm çapında tabanca ile yaklaşık 12 metre uzaklıktan 4 el ateş edildiği öğrenildi.

Açılan ateş sonucu sokak üzerinde park halinde bulunan Mehmet Saik Uçak’a ait JG 520 plakalı aracın camı ve restoran tabelası hasar gördü.

Polis ateş açanların peşinde

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis ekipleri, önceki gece meydana gelen kurşunlama olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, ateş açan zanlıların peşine düştü.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.