1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEZGAH BOZULDU!
TEZGAH BOZULDU!

TEZGAH BOZULDU!

Lucas'ın evinden yüzlerce paket uyuşturucu çıktı!

A+A-

Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri önceki gün Lefkoşa’da Weng Philips Lucas’ın evine operasyon düzenledi. Operasyonda satışa hazır paketleniş uyuşturucu madde, uyuşturucu kalıntıları ele geçiren polis, zanlıyı gözaltına aldı. Evde yapılan aramada suç geliri olduğuna inanılan bir miktar para da bulunurken zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, alınan ihbar üzerine 21 Temmuz saat 16.30 – 17.00 sıralarında zanlı Weng Philips Lucas’ın evinde arama gerçekleştirildiğini söyledi.  
Kilitli odada saklıyordu
Polis, yapılan aramada zanlıya ait kilitli oda içerisinde 15 adet küçük poşetlere ayrılmış satışa hazır olarak paketlenmiş yaklaşık 25 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulunduğunu kaydetti. Polis, oda içerisinde yapılan detaylı aramada ise 1 adet içerisinde uyuşturucu madde olan elle sarılmış sigara izmariti, 10 miligram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olan 7 adet naylon poşet ve 1 adet koli bandı bulunduğunu açıkladı.
Polis, ayrıca uyuşturucu paketlemede kullanıldığı düşünülen 217 adet küçük naylon poşet ile uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 300 Euro, 50 Sterlin, 150 Dolar, 10 Ruble ve bin 735 TL nakit paranın da bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

3 gün tutuklu kalacak…
Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını, alınması gereken ifadeler ve bağlantısı olduğuna inanılan kişilerinde olduğunu kaydeden polis, soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.