1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEZGAHIN KRALI FASULYE!
TEZGAHIN KRALI FASULYE!

TEZGAHIN KRALI FASULYE!

Fasulyenin fiyatı düşmüyor

A+A-

Başkent Lefkoşa’da her hafta sonu kurulan pazar, güneşli havanın da etkisi ile ülkenin dört bir yanından ziyaretçileri ağırladı. Birçok sebze ve meyve fiyatları düşüş gösterirken, bazılarının fiyatları ise cep yaktı.

Eniz ORAKCIOĞLU

 

Başkent Lefkoşa’da Otobüs Terminali içerisine kurulan pazar, bu hafta sonu yine insan akınına uğradı. Ülkenin dört bir tarafından pazara gelen vatandaşlar gönüllerince alışveriş yaptı. Güneşli havanın da etkisiyle vatandaş pazar yerine akın etti.

 

Domates, salatalık 5-6 TL arası

Pazarda her çeşit meyve ve sebzenin bulunduğu tezgahlarda çeşit çeşit fiyatlar da görmek mümkün. Örneğin marul, maydanoz, taze soğan gibi yeşilliklerin fiyatı tezgâhlarda 1 buçuk ve 2 TL arasında yerini aldı. Domates ve salatalık 4 ile 5 TL arasında satıldı. Elma, armut, muz gibi meyveler ise 5-6 TL civarında satışa sunuldu.

 

Fasulyenin fiyatı düşmüyor

Tezgahlarda yer alan ürünler arasında en yüksek fiyatlar ise şu şekildeydi; bezelye 6 TL, çilek 8 TL, taze fasulye 10 ile 12 TL arası, Ayşe kadın fasulye 8 ile 10 TL arası, Kapya Biber 10 TL, mantar 8 TL, yerli patlıcan 8 TL, kivi 10 TL.

Yein Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.