1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. THALASSAEMİA DERNEĞİ ABU DHABİ’DE
THALASSAEMİA DERNEĞİ ABU DHABİ’DE

THALASSAEMİA DERNEĞİ ABU DHABİ’DE

Uluslararası Thalassaemia Federasyonu’nun düzenlediği 15. Uluslararası Thalassaemia ve Aileleri Konferansı 20-23 Ekim tarihinde Birleşik Arab Emirlikleri’nin Abu Dhabi şehrinde gerçekleşti.

A+A-

Uluslararası Thalassaemia Federasyonu’nun  düzenlediği  15. Uluslararası Thalassaemia  ve Aileleri Konferansı 20-23 Ekim tarihinde Birleşik Arab Emirlikleri’nin Abu Dhabi şehrinde gerçekleşti.

Thalassaemia Derneği söz konusu konferansa Thalassaemia Merkezi Doktoru Dr. Beğüm Sadıkoğlu, Dr Gülsen Bozkurt, Thalassaemia Derneği Başkanı,  yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinden oluşan bir ekiple katıldı.

Thalassaemia Derneği Yönetim Kurulu’ndan verilen bilgiye göre, Dernek Başkanı Ahmet Varoğlu konferans çerçevesinde “Thalassaemia da Psikolojik Olarak Başa Çıkma Yöntemleri” konulu bir sunum yaptı.

Konferansta ayrıca Thalassaemia uzmanları “Kan Transfüzyonları ve Güvenlik”, “Kalp ve Thalassaemia”, “Demir Atımı Terapisi”, “Demir Atımı Terapisine Bağımlılık” , “Thalassaemia Enfeksiyonlar”, Thalassaemia Karaciğer Rahatsızlıkları”, Thalassaemia Viral Hepatit”, Thalassaemia Diş Sağlığı” “Thalassaemia Büyüme”, “Erkek ve Kadınlarda Doğurganlık” Thalassaemia Diyabet”, “Hemoglobinopatilerde acı/ağrı yönetimi” , “Thalassaemia Kemik Hastalıkları”, “Görüntü ile Tanı ve izleme”, “Thalassaemia Günümüzden Geleceğe Gen Terapisi”, “Thalassaemia Böbrek Rahatsızlıkları” konularında sunumlar yaptı.

Heyetin konferansın son gününde KKTC Abu Dhabi Temsilcisi Birinci Sekreter  Buket Kop ile görüştüğü de ifade edildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.