1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. THEOPHİLUS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
THEOPHİLUS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

THEOPHİLUS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Theophilus cezaevine gönderildi

A+A-

Girne’de geçtiğimiz gün bir evde yaklaşık 580 gram ağırlığında hintkeneviri türü kanunsuz uyuşturucu madde ele geçirilmesiyle ilgili yürütülen polis soruşturması tamamlandı.

Evinde arama yapılan zanlı Theophilus Obinna Nnamdi isimli zanlı, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı ve ileride görülecek davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için 2 ay süreyle cezaevine gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen dünkü teminat duruşmasında polis çavuşu Barış Duman, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Barış Duman, zanlının “Kanunsuz uyuşturucu ithali ve tasarrufu” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Duman, Nijerya uyruklu olan ve ülkemizde üniversiteye giden zanlının, ileride görülecek davalarında hazır olamayabileceğine dikkat çekti. Duman, polis operasyonunda kaçan zanlının yargılanmadan da kaçabileceğini anlatarak, davaları görülünceye kadar cezaevinde beklemesini istedi.

Savcı Mustafa Atakara, kefili bulunmayan zanlının yargılanmadan kaçabileceğine işaret ederek, 2 ay süreyle cezaevine gönderilmesini talep etti.

Zanlı avukatı Hüsnü Tokatlıoğlu, talebe itiraz etmedi.  Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, suçun ciddiyetine dikkat çekerek, zanlının ağır cezada yargılanacağına ve büyük bir ihtimalle hapislik cezasına çarptırılacağına bulgu yaptı.

Asafoğulları, ülkede bağı bulunmayan zanlının yargılanmadan kaçmasının önlenebilmesi için 2 ay süreyle cezaevine hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesine emir verdi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.