1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TİFTİK'TEN EKMEK YEDİĞİ KAPIYA İHANET!
TİFTİK'TEN EKMEK YEDİĞİ KAPIYA İHANET!

TİFTİK'TEN EKMEK YEDİĞİ KAPIYA İHANET!

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının...

A+A-

 

14 bin 274 TL’yi cebe attı

Mağusa’da pazarlamacı olarak çalıştığı “Dağlı Trading Ltd.” isimli işyerine ait 14 bin 274 TL’yi çalmakla suçlanan Murat Tiftik isimli kişi tutuklandı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Tiftik, teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Paraları şirkete vermedi

Meselenin tahkikat memuru Hasan Özgüç, “Dağlı Trading Ltd.” isimli iş yerinde pazarlamacı olarak çalışan zanlı Murat Tiftik’in 2014 yılı Haziran ve Kasım ayları arasında Lefkoşa ve Girne’de çeşitli iş yerlerine satmış olduğu mallara karşılık müşterilerden tahsil ettiği toplam 14 bin 274 TL’yi şirket muhasebesine teslim etmeyip çaldığını açıkladı. Meseleyle ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özgüç, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.
 
Teminata bağlandı

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Murat Tiftik’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.