1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TİJEN DEPRELİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
TİJEN DEPRELİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

TİJEN DEPRELİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Tijen Depreli son yolculuğuna uğurlandı!

A+A-

Yüksek Mahkeme Baş Mukayyit Yardımcısı Tijen Depreli, geçtiğimiz hafta sonu zamansız bir şekilde hayatını kaybetmesinin ardından dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi avlusunda düzenlenen anma töreninin ardından Lefkoşa Kabristanlığına defnedildi.

dsc_6958-copy.jpg

Mahkemeler avlusunda düzenlenen törende konuşan Yüksek Mahkeme Başkanı Nevvar Nolan, Herkes bizim kolay bir iş yaptığımızı sanıyor ancak çektiğimiz yükü biz biliyoruz. Tijen Depreli çok değerli bir çalışma arkadaşımızdı. Herkes kendine iyi baksın ve bize bu acıları bir daha yaşatmasın” şeklinde konuştu.

dsc_7018-1-copy.jpg

Abbas ELMAS

Yüksek Mahkeme Baş Mukayyit Yardımcısı Tijen Depreli, geçtiğimiz hafta sonu Girne’deki evinde ölü bulunmasının ardından dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi avlusunda düzenlenen anma töreninin ardından Lefkoşa Kabristanlığına defnedildi. Dün sabah saat 11.00 sıralarında Lefkoşa Kaza Mahkemesi avlusunda toplanan mahkemeler personeli zamansız bir şekilde kaybettikleri çalışma arkadaşları için gözyaşları döktü.

dsc_6992-copy.jpg

Düzenlenen törende Baş Mukayyit Neşe Başkan ve Yüksek Mahkeme Başkanı Nevvar Nolan birer konuşma gerçekleştirdi. Yüksek Mahkeme Baş Mukayyidi Neşe Başkan, zamansız bir şekilde kaybettikleri çalışma arkadaşları için duyduğu üzüntüyü dile getirirken Tijen Depreli için yazdığı bir yazıyı okudu.

dsc_7039-copy.jpg

Yüksek Mahkeme Başkanı Nevvar Nolan ise gerçekleştirdiği konuşmada “1970 yılının ikinci yarısında yeni avukat olmuştum. Tijen Depreli’yi o zamandan tanıyorum. Mahkemeler gençlerimiz sayesinde sevgili Tijen’i kazandı. Yaklaşık 30 yıldır birlikte çalışıyorduk. İşini çok iyi yaptı ancak, bizi çok erken bıraktı. Kendisinden çok şeyler beklediğimiz bir dönemde erken göçtü. Mahkemeler çok değerli bir personelini kaybetti. Herkes tarafından mahkemelerde çalışmak kolay zannediliyor ancak, burada çalışmanın yükünü ancak bizler biliriz. Geriye kalan personelimiz de kendisine çok iyi baksın ve bize ayni acıları yaşatmasın” dedi.

dsc_6976-copy.jpg

Lefkoşa Kaza Mahkemesi avlusunda düzenlenen törende çalışma arkadaşları tarafından bırakılan karanfiller arasında cenaze aracına bindirilen Tijen Depreli daha sonra Lefkoşa Kabristanlığına götürülerek, cenaze namazı kılınmasının ardından defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.