1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TIP –İŞ, SAĞLIK BAKANLIĞI YENİ MÜSTEŞARINA YÖNELİK ELEŞTİRİLERE TEPKİ GÖSTERDİ
TIP –İŞ, SAĞLIK BAKANLIĞI YENİ MÜSTEŞARINA YÖNELİK ELEŞTİRİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

TIP –İŞ, SAĞLIK BAKANLIĞI YENİ MÜSTEŞARINA YÖNELİK ELEŞTİRİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Kıbrıs Türk Hekimleri Sendikası (Tıp-İş), bir sivil toplum örgütünün, Ömer Gür’ün, Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanmasına ilişkin ile ilgili açıklamalarını, “demokrasi anlayışı açısından sakıncalı ve kabul edilemez” olarak niteledi.

A+A-

Kıbrıs Türk Hekimleri Sendikası (Tıp-İş),  bir sivil toplum örgütünün  Ömer Gür’ün, Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanmasına ilişkin  ile ilgili açıklamalarını, “demokrasi anlayışı açısından sakıncalı ve kabul edilemez” olarak niteledi.

Tıp-İş Başkanı Erol Şeherlioğlu yaptığı yazılı açıklamada, “ Sendikal mücadelenin, siyasi mücadele ile bağdaşmayacağını ima eden anlayışın, toplumsal ve evrensel siyasi tarihten bihaber olduklarını düşünmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Sendikal mücadelede Dr. Ömer Gür ile birlikte çalışmaktan onur duyduklarını  ifade eden Şeherlioğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

“Dr. Ömer Gür’ün KKTC Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanmasının sendikamız çalışmaları için bir kayıp olduğunu düşünmekle beraber, yeni görevinde herhangi bir zümrenin değil ülkenin tüm yurttaşlarına ayırım yapmaksızın, en iyi şekilde hizmet edeceğine olan inancımızı kamuoyu ile paylaşırız.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.