1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TIR SÜRÜCÜSÜ DİREĞİ ARABANIN ÜZERİNE DEVİRİP ORTADAN KAYBOLDU!
TIR SÜRÜCÜSÜ DİREĞİ ARABANIN ÜZERİNE DEVİRİP ORTADAN KAYBOLDU!

TIR SÜRÜCÜSÜ DİREĞİ ARABANIN ÜZERİNE DEVİRİP ORTADAN KAYBOLDU!

Kablolara takılan TIR, telefon direğinin yerinden sökülüp bir arabanın üzerine devrilmesine neden oldu

A+A-

Ortaköy’de bulunan 100. Yıl İlkokulu yanında park halinde duran bir aracın üzerine telefon direği düştü. Söz konusu olay dün saat 16.00 sıralarında, Volvo markalı beyaz renkli bir TIR’ın altından geçtiği telefon kablolarına takılmasının ardından tellerin bağlı olduğu direğin kökünden kopması sonucu meydana geldi. Kazaya neden olan TIR’ın sürücüsünün olay yerinde durmayıp, kaçtığı iddia edildi.

Çevrede bulunan vatandaşlar, olayın olduğu anda orada bir yayanın bulunmamasının büyük şans olduğunu söyledi.

Direğin üzerin düştüğü EJ 616 plakalı aracın sahibi Fehim Öztoker, hem alışveriş, hem de arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüzbaşı Tekin Yurdabak Caddesi üzerinde bulunan bir dükkana girdiğini, büyük bir gürültünün ardından dışarı çıktığında direğin arabasının üzerine devrildiğini gördüğünü belirtti.

Öztoker, arkadaşının arabasını alıp TIR’ın peşine düştüğünü, Atatürk Stadyumu’nun ışıklarına geldiklerinde kırmızı ışık yanmasına rağmen TIR şoförünün sağa dönerek Mağusa istikametinde yol almaya devam ettiğini ancak kendisinin kırmızı ışıkta kaldığını söyledi.

Olay yerine gelen polis ekibi, Özytoker’in bulunduğu dükkanın güvenlik kamerasını incelemesine rağmen TIR’ın plakasını net olarak göremedi. Yolun karşısında bulunan bir başka dükkanın güvenlik kamerasının görüntülerini izleyen Öztoker, TIR’ın plakasının az çok belli olduğunu, gerekli bilgiyi polise verdiğini ve polisten TIR’ın sürücüsünü yakalamasını beklediğini anlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.