1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TİYATRO BİNASINI HİZMETE AÇMAKLA SORUMLUYUZ”
“TİYATRO BİNASINI HİZMETE AÇMAKLA SORUMLUYUZ”

“TİYATRO BİNASINI HİZMETE AÇMAKLA SORUMLUYUZ”

Fellahoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ni (KTİMB) kabul etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ni (KTİMB) kabul etti.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, Asbaşkan Meriç Erülkü ve yönetim kurulu üyesi Halil Öncülay’dan oluşan heyetle görüşmesinde Fellahoğlu, belediyenin geldiği noktayı anlattı. Görüşmede ilişkilerin daha da geliştirilmesi için fikir alışverişinde de bulunuldu.

FELLAHOĞLU

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu KKTC’de önemli bir sektörün temsilcileri olan KTİMB’ni belediyede görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ortak hareketle sorunların çözümü yönünde bir hareket tarzını benimsediklerini kaydeden Fellahoğlu, KTİMB ile de işbirliği içinde yapı denetimi hayata geçirdiklerini söyledi. Yapı denetiminin belediyecilik anlamında ülkemizde bir ilk olduğunu dile getiren Fellahoğlu, bunu belediye ile birliğin birlikte başardığını ve süreç içerisinde daha iyi bir noktaya geleceğini de vurguladı.

FELLAHOĞLU: “MEZBAHA VE TİYATRO BİNASINI HİZMETE AÇMAKLA SORUMLUYUZ”

Belediyede her şeyin yasal çerçevede yapıldığının altını çizen Fellahoğlu, Kira İhale Komisyonu’nun çok iyi ve disiplinli çalışması sonucunda ihalelerde hiçbir sorun yaşamadıklarını ifade etti.

Geçmiş dönemde ihaleler doğru zeminde götürülmediği için tiyatro binası, mezbaha gibi önemli yatırımları halkın hizmetine sunamadıklarını dile getiren Fellahoğlu, “Tiyatro binasının ve salhanenin en erken zamanda bitirilmesini ve ülke hayatına katmak istiyoruz. Bu sorunları geri adım atmak da dahil olmak üzere çözerek vatandaşların, iş dünyasının hizmetine açmak istiyoruz. Bu sorunları belediye-müteahhit dengesini koruyarak çözmekle sorumluyuz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.