1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TKÖD, HAFTA NEDENİYLE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR
TKÖD, HAFTA NEDENİYLE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR

TKÖD, HAFTA NEDENİYLE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR

TKÖD, HAFTA NEDENİYLE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR

A+A-

TKÖD, HAFTA NEDENİYLE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR

Trafik Kazalarını Önleme Derneği (TKÖD), Trafik Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor.

“Araçlarda Emniyet Kemeri, Motosikletlerde Kask Kullanmayan Kalmasın!” sloganıyla planlanan etkinlikler salı günü ilkokullar arası şiir yarışmasıyla başlıyor.  Kuzey Kıbrıs Turkcell Trafik Eğitim Parkı’nda saat 09.30’da gerçekleşecek şiir yarışmasına  Haspolat İlkokulu, Akova-Yıldırım İlkokulu, Esentepe İlkokulu, Şht.Menteş Zorba İlkokulu ve Yedidalga İlkokulu katılacak.

Dernek çarşamba günü de Kuzey Kıbrıs Turkcell Trafik Eğitim Parkı’nda engelli öğrencilere trafik eğitimi verecek. Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerinin katılacağı eğitim saat 09.30’da başlayacak.

Trafik Kazalarını Önleme Derneği perşembe günü ise Kuzey Kıbrıs Turkcell ile işbirliği içinde “Trafikte Beni Farket Çünkü Ben Çocuğum, Yayayım, Bisikletliyim, Motorluyum, Engelleyim, Yaşlıyım” temalı yürüyüş ve boyama etkinliği düzenleyecek.

Şehit Tuncer İlkokulu öğrencileri, Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu İzcileri, Lefkoşa Türk Belediyesi Zabıtaları, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ve Demirat Şovalyeleri Motosiklet Grubu’nun da katılacağı  yürüyüş saat 09.30’da Şht.Tuncer İlkokulu’nda başlayacak.

H.Ilgaz Sokak, Ahmet Tansol Sokak, Bedrettin Demirel Caddesi, Osman Paşa Caddesi ve Mehmet Akif Caddesi güzergahında devam edecek kortej yürüyüşü Dereboyu’nda Kemerli Çarşı yanındaki otoparkta konuşmaların yapılması ve öğrencilerin boyama etkinliğiyle tamamlanacak.

Öğrencilere 11 Mayıs Pazartesi günü ise Kuzey Kıbrıs Turkcell Trafik Eğitim Parkı’nda Lefkoşa Türk  Belediye zabıtaları tarafından trafik eğitimi verilecek. Eğitim saat 09.30’da başlayacak.

“3. İlkokullar Arası Trafik Bilgi Yarışması” 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak. Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek yarışma saat 09.30’da başlayacak. Yarışmaya, Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu,Tatlısu İlkokulu, Karşıyaka Merkez İlkokulu, Gemikonağı İlkokulu ve Ziyamet İlkokulu katılacak.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.