1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TMK ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ
TMK ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

TMK ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Türk Maarif Koleji öğrencilerinden, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağış;

A+A-

Türk Maarif Koleji öğrencilerinden, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağış.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nden verilen bilgiye göre, Türk Maarif Koleji öğrencileri, düzenledikleri etkinlikten elde ettikleri bin 350 TL’lik geliri derneğe bağışladı.

Türk Maarif Koleji öğrencileri, hem meme kanserine dikkat çekmek, hem de günden güne artış gösteren kanser vakaları karşısında canla başla mücadele veren Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne destek vermek amacıyla “Pembe Gün” organize etti.

Türk Maarif Koleji’nin Kanserle Mücadele Kolunda faaliyet gösteren öğretmenleri Ece Sucuoğlu ve Rüya Çağlar’ın önderliğinde ve yine aynı kolda faaliyet gösteren tüm öğrencilerinin organizatörlüğünde, meme kanserine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen ‘Pembe Gün’e, tüm okul öğretmen, öğrenci ve çalışanları destek verdi.

Düzenledikleri ‘Pembe Gün’ etkinliğinden gelir elde etmek için, tüm TMK öğretmenlerinin evlerinde yaptığı pastalar, 2 teneffüs boyunca, dilimi 2 TL’den satışa sunuldu. 

Kanserle Mücadele Kolunda görevli tüm öğrenciler, tüm öğretmenler ve sınıflarını temsilen, her sınıftan 1 öğrenci pembe giyinerek, meme kanserine dikkat çekti.

Kurulan stantta farkındalık yaratıcı pankartlar açıldı, pembe balonlar asıldı ve okulda herkese pembe kurdeleler takıldı.

Satıştan elde edilen gelir Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne takdim edildi.

Dernek Başkanı Raziye Kocaismail böylesi anlamlı hareket karşısında çok duygulandığını ve bu davranışın takdire şayan olduğu ifade etti.

Kocaismail, TMK Kanserle Mücadele Kolu öğretmenleri Ece Sucuoğlu ve Rüya Çağlar’la öğrencilerine, destek veren tüm okul öğretmenleri, öğrencileri ve çalışanlarına sağlık dileyerek, teşekkürlerini sundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.