1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Tom Cruise 22 yaşındaki asistanıyla evleniyor
Tom Cruise 22 yaşındaki asistanıyla evleniyor

Tom Cruise 22 yaşındaki asistanıyla evleniyor

Tom Cruise 22 yaşındaki asistanıyla evleniyor

A+A-

52 yaşındaki Tom Cruise'un bir süredir beraber çalıştığı 22 yaşındaki asistanı ile ilişki yaşadığı, ikilinin evlilik hazırlıkları yaptığı iddia ediliyor.

2006'da evlendiği Amerikan aktris Katie Holmes'tan 2012 yılında boşanan Tom Cruise'un gönlünü 22 yaşındaki asistanına kaptırdığı iddia ediliyor.

52 yaşındaki ünlü oyuncunun 22 yaşındaki İngiliz asistanı ile olan ilişkisini aylardır saklamak için yoğun çaba harcadığını belirten ülke basını, 1986 yapımı Top Gun ile şöhretin kapılarını aralayan ABD'li yıldızın kısa zaman içinde asistanı ile dünyaevine gireceğini iddia etti.

İngiliz basınının çifte yakın kaynaklara dayandırdığı haberlerde, çiftin 2014 yılında 'Mission: Impossible - Rogue Nation' isimli filmin çekimleri sırasında tanıştığı, sonrasında ise Cruise'un Emily Thomas'ı kendi ekibinde işe aldığının altı çiziliyor. 

1987'de  Mimi Rogers ile evlenen Cruise, 3 yıl sonra boşanmış ve sonrasında Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman ile dünyaevine girmişti. Kidman ile 11 yıllık evliliğini bitiren ABD'li aktör,  18 Kasım 2006 Roma'da evlendiği Katie Holmes'tan 2012'nin Ağustos ayında boşanmıştı.

hollywood-cift,jqetv7jbe0obbxnvxfd4kg.jpg

2012 yılında boşanan çiftin bir kız çocukları bulunuyor.

 

Sinema dünyasına 1981 yapımı 'Endless Love' filmiyle adım atan Tom Cruise, üç kere Akademi Ödülüne aday gösterilmiş, ancak bu ödülün sahibi olamamıştı.

İkilinin tanışmasına vesile olan  Mission: Impossible - Rogue Nation, 31 Temmuz 2015'te hayranları ile buluşacak.

NTV

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.