1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. TORCH WOODWIND QUARTET KONSERİ
TORCH WOODWIND QUARTET KONSERİ

TORCH WOODWIND QUARTET KONSERİ

TORCH WOODWIND QUARTET KONSERİ

A+A-

12. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali, Bellapais Manastırı’ nda 4 Kasım Salı akşamı gerçekleştirilecek Torch Woodwind Quartet Konseri ile devam ediyor.

Kıbrıslı Türk sanatçılar İbrahim Özbaskın (flüt), Çağın Dostel (obua), Ebru Pendagomolu (klarinet) ve Ali Suyolcu’dan (fagot) oluşan Torch Woodwind Quartet, Uğur Güçlü (davul) ve Cahit Kutrafalı’nın (bas) katılımlarıyla vereceği konserde Bizet’ten Carmen, Rossini’den Sevil Berberi, Beethoven’den Für Elise, Pachelbel’den Canon, Mancini’den Pembe Panter ve Miller’in In The Mood eserlerini seslendirecek.

Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’ nin Başbakan Yardımcılığı, Turizm ve Kültür Bakanlığı işbirliğinde, Cumhurbaşkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, TC Lefkoşa Büyükelçiliği ve sponsor kuruluşların katkılarıyla gerçekleştirilen festival, 6 Kasım’ da piyanist Gülseren Sadak’ ın vereceği Chopin Resitali ile sona erecek.

Bellapais Manastırı’ nda saat 20.30’ da başlayacak konserlerin biletleri 30 TL’den Deniz Plazalardan, Dome Hotel, Bellapais Gardens, Kybele  ve konser  girişinden sağlanabilinecek.

 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.