1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÖREN NEDENİYLE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK!
TÖREN NEDENİYLE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK!

TÖREN NEDENİYLE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK!

Bu yolları kullanacaklar dikkat!

A+A-

KKTC'nin Kuruluşunun 34'üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, bugün Lefkoşa’da düzenlenecek olan “fener alayı yürüyüşü ve şöleni” nedeniyle bazı yollar trafik akışına kapatılacak.

Polis Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; 

- Fener alayı yürüyüşü ve şöleni, bugün saat 17:00’de Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi (Dereboyu) üzerinde Dereboyu Avenu önünden başlayıp, Pronto Çemberinden, Osman Paşa Caddesi boyunca devam edilecek, Cumhuriyet Meclisine geldiğinde Bedrettin Demirel Caddesi ve Abdi İpekçi Caddesi takip edilerek, Asal ve Seferberlik Şubesinden Kemal Aşık Caddesine dönülerek otobüs terminalinde sona erecek.

- Fener alayına katılacak gruplar, Mehmet Akif Caddesi üzerinde toplanacağından, etkinliğin başlayacağı saat 16:00’dan itibaren Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Citröen Işıkları kavşağından itibaren fener alayının yapılacağı güzergâh trafik akışına kapatılacak. 

- Ayrıca, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde gerçekleşecek olan tören programı nedeniyle; yarın (15 Kasım 2017 tarihinde) saat 07:30’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar Gönyeli Çemberi ile Altınbaş Petrol İstasyonu arasında kalan yol trafik akışına kapatılacak. 

- Trafik akışını engellememek için sürücülerin belirtilen güzergâhlara park etmemeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.