1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÖRE'NİN BU HAFTA İÇİ UBP'YE GERİ DÖNECEĞİ İDDİASI
TÖRE'NİN BU HAFTA İÇİ UBP'YE GERİ DÖNECEĞİ İDDİASI

TÖRE'NİN BU HAFTA İÇİ UBP'YE GERİ DÖNECEĞİ İDDİASI

Kendi partisinin yanlışlarını eleştirmekten çekinmeyen Töre’den bir cesur adım daha;

A+A-

Kurultay döneminde, eski genel başkan İrsen Küçük’ün tavırları nedeniyle UBP’den istifa ederek DP-UG’ye geçen Zorlu Töre’nin yeniden yuvaya döneceği öğrenildi.

Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre, DP-UG milletvekili Zorlu Töre’nin bu hafta partisinden istifa edeceği öğrenildi. Partisine karşı sergilediği çıkışlarıyla ve bildiğini okumasıyla tanınan Töre’nin, bu kararını önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir basın toplantısıyla açıklayacağı bilgisine ulaşıldı.

MAHKEMEYE BAŞVURACAKLARINI SANMIYORUM DEMİŞTİ
DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş geçen yıl yapılan genel seçimler öncesinde partisinden milletvekili adayı olanlara 500 bin TL'lik borç senedi imzalatmış ve transferlerin önünü bu yöntemle kesmek istemişti. Borç senedi imzalayan vekillerden Zorlu Töre ise geçtiğimiz günlerde ADA TV’ye yaptığı açıklamada, transfer esnasında bir şey imzaladığını ancak ne derece geçerli olduğunu bilmediğini söylemiş, “istifa edersem yargıya taşıyacaklarını düşünmüyorum” demişti.

“TÖRE HİÇ UBP’DEN GİTMEDİ…”
Sağda işbirliği fikrinin savunucuların olan Töre, DP-UG, UBP ittifakının bozulmasından DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş’ı sorumlu tutmuş, bunu her fırsatta eleştirmişti. UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve diğer partililer, Zorlu Töre’nin UBP’den hiç kopmadığını dile getirmişlerdi. Töre’nin dün kesin kararını verdiği, bu kararı önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği bir basın toplantısıyla açıklayacağı öğrenildi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.