1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TORUNLARI NENELERİNE TECAVÜZ EDERSE!
TORUNLARI NENELERİNE TECAVÜZ EDERSE!

TORUNLARI NENELERİNE TECAVÜZ EDERSE!

Girne’de ikamet eden 75 yaşındaki kadına torunlarının tecavüz etmesi infial yarattı.

A+A-

Girne’de ikamet eden 75 yaşındaki kadına torunlarının tecavüz etmesi infial yarattı. 
Akli dengesi yerinde olmayan torunları tarafından defalarca tecavüz edilerek, dövüldüğü iddia edilen 75 yaşındaki F.K dün, tekrar hastaneye kaldırıldı.Önce Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılan F.K’nın daha sonra ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne nakledildiği öğrenildi.


F.K’nın darp sebebi ile ayağının kırıldığı öğrenilirken; olaya sebep olan torunların ise serbest kaldığı belirtildi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan hastane yetkilileri, kadının daha öncede aynı şekilde hastaneye yatırıldığını ancak; kızı A.K tarafından yapılan şikayetlerin geri çekilmesi sebebi ile torunların serbest bırakıldığını öne sürdü.


Doktor raporlarının “kamu davası” teşkil etmesi gerektiğini savunan hastane yetkilileri, F.K’nın tedavisinden sonra tekrar evine dönmek zorunda olduğunu ve bu noktada büyük bir yasal yanlışlık olduğunu savundu.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs ise konuyu yakinen takip ettiklerini kaydederken; F.K’nın Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne alınması için girişimde bulunduklarını ancak; sonuç alamadıklarını belirtti.

  YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum