1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TOTTENHAM, REAL'İN İNANILMAZ TEKLİFİNE 'HAYIR' DEDİ
TOTTENHAM, REAL'İN İNANILMAZ TEKLİFİNE 'HAYIR' DEDİ

TOTTENHAM, REAL'İN İNANILMAZ TEKLİFİNE 'HAYIR' DEDİ

Real Madrid Gareth Bale için son olarak 98.5 milyon euro teklif etti. Ancak İngiliz ekibi transfer rekoru kıracak bu miktarı da reddederek Galli oyuncuyu bırakmamak konusundaki tavrını sürdürdü.

A+A-

Real Madrid’in Gareth Bale ısrarı sürüyor. İspanyol ekibi Tottenham’ın oyuncuyu bırakmamak konusundaki tavrını art arda yaptığı tekliflerle kırmaya çalışıyor. Ancak son olarak telafez edilen rakam duduk uçuklattı. Buna göre Real yıldız futbolcu için İngiliz ekibinin kapısını yeni bir teklifle çaldı. Daha önce 94 milyon euro öneren eflatun beyazlılar bu teklifi 98.5 milyon euroya çıkardı. Ancak bu son teklifin de Tottenham tarafından reddedildiği ve oyuncuyu bırakmadıkları belirtildi.

tottenham-real-in-inanilmaz-teklifine-hayir-dedi-3489471.jpeg

 

 

 

 

 

 

120 yılda 41 kez kırılan bonservis rekorunu Real Madrid kulübü Figo, Zidane, Kaka ve Ronaldo transferleri ile 4 kez kırmıştı. Futbolda son olarak bonservis rekorunu elinde bulunduran Cristiano Ronaldo 2009 yılında Manchester United’dan Real Madrid’e 94 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Eğer Real Bale'ı transfer etmeyi başarırsa bu rekoru kulüp olarak 5. kez kıracak gibi görünüyor. Ancak Galli oyuncuyu bırakmaya hiç de niyetli olmayan Tottenham'ın direncinin bir noktada kırılıp kırılmayacağı ve rakamın daha da yukarılara çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Öte yandan yaptıkları son teklifin de reddedilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Real Madrid Sportif Direktörü Zinedine Zidane Tottenham'ın oyuncuyu tutmak istediğini ancak çok zor görünse de kendilerinin sonuna kadar şartları zorlayacaklarını ifade etti.

Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.