1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TRABZONSPOR DOĞRUDAN LARNAKA'YA İNDİ
TRABZONSPOR DOĞRUDAN LARNAKA'YA İNDİ

TRABZONSPOR DOĞRUDAN LARNAKA'YA İNDİ

Apollon Limassol ile yapacağı maç için önce Rodos’a, sonra da Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gideceği açıklanan uçağın rotası, havada değişti, direkt olarak Larnaka Havaalanı'na indi.

A+A-

Trabzonspor'u Apollon Limassol ile yapacağı maç için önce Rodos’a, sonra da Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gideceği açıklanan uçağın rotası, havada değişti, direkt olarak Larnaka Havaalanı'na indi.

trabzon1.jpg

Bu sabah saat 09,30'da Trabzon'dan hareket eden, Trabzonspor Başkanı  İbrahim Hacıosmanoğlu yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarını taşıyan Yunanistan'ın Astra Havayolları firmasına ait özel uçağın pilotu uçuş sırasında bir anons yaptı ve rotanın değiştiğini ve Larnaka'ya iniş yapılacağını açıkladı.

trabzon2.jpg

Kaptan pilotun açıklamaları sonrasında uçak Güney Kıbrıs'ın Larnaka kenti havaalanına indi. Türkiye'den kalkan uçakların direkt uçuş yapamadığı Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne bu kez Türk Dış İşleri Bakanlığı'nın girişimleri sonucu uçağın iniş yapmasına izin verildiği öğrenildi.

Daha önceki yıllarda Famagusta ve Apoel maçları için Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gelen ve geniş güvenlik taramasından geçirilen ve yaklaşık 2 saat havalimanına beklemek zorunda kalan bordo mavililer bu kez kendileri için açılan özel gişelerden hiçbir sorun yaşamadan giriş yaptı ve çok kısa sürede havalimanından ayrıldı. 

trabzon4.jpg

Bordo - mavili kafile, geniş güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen otobüse binerek maç saatine kadar konaklayacağı otele geçti.

DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.