1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK BİR CAN DAHA ALDI
TRAFİK BİR CAN DAHA ALDI

TRAFİK BİR CAN DAHA ALDI

trafiğe bir kurban daha

A+A-

Mormenekşe- Mutluyaka anayolunda geçen cuma gecesi meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 29 yaşındaki Ümit Öz,  hayata sadece 2 gün tutunabildi.

Beyin kanaması ve akciğer zedelenmesi sonucu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde müşahede altında tutulan Ümit Öz, aldığı yaralara dayanamayarak dün saat 15.00’de hayata gözlerini yumdu.

Gazimağusa’da Tarım Dairesi’nde çalışan ve engelli olmasına rağmen yaratılan zorluklarla mücadele etmeyi çok iyi başaran talihsiz genç, çevresi tarafından çok seviliyordu.

Saygılı ve dürüst kişiliği ile tanınan Ümit Öz’ün acılı haberini alan yakınlarının acıya boğuldukları öğrenildi.

Öz’ün kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde otopsisinin yapılacağı öğrenilirken, cenaze töreninin de bugün yapılması bekleniyor. Kaza nasıl olmuştu?

Kaza 20 Aralık Cuma gecesi saat 23.30 sıralarında meydana gelmişti. Ümit Öz’ün MK 379 plakalı salon araç ile Mutluyaka istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybedip gidiş istikametine göre yolun solundan çıkıp, bordür taşlarına çarpıp takla atmasıyla olmuştu.

Kaza sonrasında aracından savrulan genç, önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Beyin kanaması ve akciğer zedelenmesi teşhisiyle yoğun bakım servisinde müşahede altında tutulan Ümit Öz, dün saat 15.00’da hayata gözlerini yumdu.

 

Kaza Nasıl Olmuştu

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.