1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK CANAVARI BİR AİLEYİ DAHA VURDU!
TRAFİK CANAVARI BİR AİLEYİ DAHA VURDU!

TRAFİK CANAVARI BİR AİLEYİ DAHA VURDU!

Trafik canavarı bir aileyi daha vurdu!

A+A-

Güzelyurt Lefke anayolunda dün saat 17.30 sularında meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü 34 yaşındaki Sitem Genç ile araçta bulunan 6 yaşındaki Sıla ve 3 yaşındaki Seval Lefkoşa devlet hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavi altına alındı. Diğer aracın sürücüsü Diş Hekimi Teksen Köroğlu ise kazayı kırıklarla atlattı.

Karşı şeride geçti

Güzelyurt Lefke anayolu 2-3’üncü kilometreleri arasında Cypfruvex yakınlarında 34 yaşındaki Sitem Genç yönetimindeki KY 893 plakalı salon araç ile Lefke istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan 59 yaşındaki Teksen Köroğlu yönetimindeki JF 085 plakalı salon araç ile çarpıştı.

2-564.jpg

Anne ve kızlar yoğun bakıma

Kaza sonucu ağır yaralanan KY 893 plakalı araç sürücüsü Sitem Genç, araçta yolcu olarak bulunan çocukları 6 yaşındaki Sıla Genç ve 3 yaşındaki Seval Genç Lefkoşa Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan JF 085 plakalı araç sürücüsü Teksen Köroğlu’nun ise ayağında kırık göğsünde travma olduğu öğrenildi.

3-310.jpg

Yol trafiğe kapatıldı

Kaza nedeniyle Güzelyurt Lefke yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Kazanın ihbarı ile bölgeye giden ambulanslar ilk olarak ağır olan yaralıları ardından diğer yaralıyı Lefkoşa devlet Hastanesi’ne götürdü. Yolun trafiğe kapatıldığı sürede Lefke’ye ulaşım Güzelyurt’un içinde verildi.

Havadis

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.