1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK CANAVARI YOLDA KOL GEZİYOR!
TRAFİK CANAVARI YOLDA KOL GEZİYOR!

TRAFİK CANAVARI YOLDA KOL GEZİYOR!

Görenler hayrete düştü!

A+A-

Ölümlü Trafik kazalarının sıklıkla yaşandığı son günlerde trafikte seyreden araçların insan güvenliğini düşünmekten yoksun bir şekilde seyretmesi görenleri hayrete düşürüyor.

KKTC’nin tüm bölgelerinde artış gösteren ve sürücü hatalarının yanı sıra umursamazlık ve vurdumduymazlıktan kaynaklanan trafik kazalarına karşın bazı sürücülerin hâlâ daha bildiğini okuması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Taş, saman balyaları yüklü kamyonların yanı sıra hiçbir tedbir alamadan ve hiçbir ikaz bayrağı konulmadan kamyonlara yüklenilen demir çubuklar ile depolar karşı sürücüler için büyük tehlike yaratıyor.

Girne’de ana cadde üzerinde seyreden HP 794 plakalı kamyon, kasasından sarkan demir çubuklar üzerine ikaz bayrağı konmadan ve gelişi güzel yüklenen su depoları ile etrafına tehlike saçarak seyretmesi vatandaşın tepkisine neden oldu.

Kamyon sürücüsünün, hiçbir şey yokmuş gibi etrafına aldırmadan süratli bir şekilde trafikte seyretmesi hayret uyandırdı.

Osman Erçiner yaptığı açıklamada,  "Izgara demirler kamyon arkasından çok dışta tehlike saçarak kamyonun seyretmesi bizde hayret uyandırdı. Kamyonda uyarıcı bir bant yok, kırmızı uyarıcı bayrak yok. Girne’de ana caddede, trafiğin en yoğun olduğu saatte bir cumartesi günü bu kamyonun trafikte yol alması kabul edilebilir gibi değil" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.