1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK HAFTASI BAŞLIYOR
TRAFİK HAFTASI BAŞLIYOR

TRAFİK HAFTASI BAŞLIYOR

TRAFİK HAFTASI BAŞLIYOR

A+A-

POLİS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, TRAFİKTE FARKINDALIK YARATMAK AMACIYLA ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİYOR

Polis Genel Müdürlüğü (PGM), Trafik Haftası nedeniyle 4-10 Mayıs tarihleri arasında  çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğini açıkladı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, trafikte farkındalık yaratabilmek ve halkı trafik kuralları hususunda bilgilendirmenin amaçlandığı etkinlikler çerçevesinde Trafik Müdürlüğü’nde görevli müdür ve subayları televizyon ve radyo programlarına katılarak, halkı aydınlatıcı bilgiler verecek.

Trafik Müdürlüğü ayrıca hafta boyunca Haspolat İlkokulu, Şht. Zeki Salih İlkokulu ve Mehmetçik İlkokulu’nda  gezici trafik eğitim parkıyla öğrencilere yönelik pratik ve nazari trafik eğitimi verecek.

Polis Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kazaların önlenmesinde etkili sözlerden oluşan büyük boy yaftalar halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelere asılacak.

İlçe Polis Müdürlükleri ayrıca tüm  yerleşim birimleri ve kara giriş kapılarında,  kaza nedenlerine yönelik hazırlanan ve trafik kurallarını içeren el broşürleri dağıtacak.

Tüm ilçelerdeki ilk ve orta öğretim kurumlarında, trafik polisleri tarafından öğrencilere yönelik trafik kuralları ve kazalardan korunma yollarıyla ilgili eğitici konferanslar verilecek.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.