1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK IŞIKLARI YİNE KAZAYA NEDEN OLDU!
TRAFİK IŞIKLARI YİNE KAZAYA NEDEN OLDU!

TRAFİK IŞIKLARI YİNE KAZAYA NEDEN OLDU!

Biriken borç nedeniyle elektrik enerjisi kesilen Gazimağusa’daki trafik ışıkları yine kazaya neden oldu, vatandaş isyan etti:

A+A-

Yaklaşık bir aydır biriken borçları nedeniyle elektrik enerjisi kesildiği için çalışmayan Gazimağusa’daki trafik ışıklarında dün sabah yine trafik kazası meydana geldi. Kaza maddi hasarla atlatıldı ancak bölge sakinleri, sık sık kazaların meydana geldiği trafik ışıklarının yeniden çalışması için yetkililere adeta ateş püskürdü.

“Cana zarar gelmeden bu sorun çözülmeli” diyen vatandaşlar, Gazimağusa Belediyesi ve Karayolları Dairesi’nin “Sorumluluk bizde değil” diyerek trafik ışıklarının elektrik borcunu ödemediğini, Elektrik Kurumu’nun da trafik ışıklarının enerji akımını kestiğini belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Topçu Bulvarı’nı birbirine bağlayan bu kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini belirten vatandaşlar “Kurumların arasındaki inatlaşmanın bedelini halk ödüyor” diyerek tepki gösterdi.

Vatandaşlar trafik ışıklarının yetkili makam veya makamlar tarafından bir an önce yeniden çalışır hale getirilmesini istediler.

Vatandaşların sabrını taşıran dünkü kaza ise sabah saat 08.15’te meydana geldi. Sema Otel istikametinden gelen Mustafa Erdem Çetin’in yönetimindeki JG 335 plakalı araç Topcu Bulvarı’na dönüş yaparken, aynı anda Yaşam Hastanesi istikametinden gelen Seyit Görkan’ın yönetimindeki EJ 385 plakalı van araçta Topcu Bulvarı’na doğru dönüş yaptı.

Kavşağa daha sonra giren Seyit Görkan’ın yönetimindeki kapalı van araç, Mustafa Erdem Çetin’in yönetimindeki salon aracın sağ yan arka kısmına çarptı.

Kaza şans eseri maddi hasarla sonuçlandı.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.