1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK KAZASI 19 VE 20 YAŞINDA İKİ ÖĞRENCİNİN SONU OLDU
TRAFİK KAZASI 19 VE 20 YAŞINDA İKİ ÖĞRENCİNİN SONU OLDU

TRAFİK KAZASI 19 VE 20 YAŞINDA İKİ ÖĞRENCİNİN SONU OLDU

İki aracın yüz yüze çarpıştığı feci trafik kazasında, iki öğrenci hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı;

A+A-

Karşıyaka’da dün sabah iki salon aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Iraklı 20 yaşındaki Ayoob Alzawy ve 19 yaşındaki Mohammed Abdullah hayatını kaybetti.

Kazada, Mustafa Hadı Raheem Aldhamad, Hulus Yunus ve Mustafa Çakmak yaralandı ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.
 
Araç yolun sağına geçti

Kaza, Girne-Güzelyurt anayolu Karşıyaka- Güzelyalı Otel mevkiinde, saat 03.00 sıralarında meydana geldi.

Mustafa Hadı Raheem Aldhamad yönetimindeki ZLE 099 plakalı salon araç, Girne istikametine seyrettiği sırada, sağa meyilli viraja girerken yolun sağına geçerek karşı istikametten gelmekte olan Hulus Yunus yönetimindeki HC 379 plakalı salon araca çarptı.

Kaza sonucu ZLE 099 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ayoob Alzawy ve Mohammed Abdullah yaşamını yitirdi. Her iki araç sürücüsü ve HC 379 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Mustafa Çakmak ise, Girne Akçiçek Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde kontrol altına alındı.

 Girne’de öğrenim görüyorlardı

Kazada yaşamını yitiren Ayoob Alzawy ve Mohammed Abdullah, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mühendislik Fakültesi’nde öğrenim görüyordu.

Kazada yaralanan ve hastanede müşahede altına alınan Mustafa Hadı Raheem Aldhamad’ın da GAÜ’de öğrenim gördüğü öğrenildi. Ölümlü trafik kazası nedeniyle polis soruşturma başlattı.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.