1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK KAZASI
TRAFİK KAZASI

TRAFİK KAZASI

Trafik kazası...

A+A-

Aynı yöne seyreden kamyon ile kamyonet çarpıştı, sürücüler olayı büyük bir şans eseri hafif sıyrıklarla atlattı

Hüseyin ÇİÇEK
Eski Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde, Tuzla kavşağı yakınlarında dün sabah saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüleri olayı büyük bir şans eseri hafif sıyrıklarla atlattı. Çarpışmanın etkisi ile Abdülbaki Gökhan yönetimindeki TH 780 plakalı araç yolun sağına savrulurken, Salih Güner yönetimindeki NT 706 plakalı kamyonet ise yolun soluna savrulduktan sonra devrildi.

Arkadan çarptı
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Gazimağusa Lefkoşa istikametinde yönetimindeki NT 706 plakalı kamyon aracı ile seyreden Salih Güner, önünde aynı istikamete doğru seyretmekte olan ve sağa dönüşe geçen Abdülbaki Gökhan’ın kullanımındaki TH 780 plakalı aracı arkadan çarptı.
Kaza sonrasında olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan araç sürücüleri yapılan ilk yardım tedavilerine müteakip taburcu edilirken, her iki araçta toplam 5 bin TL civarında maddi hasar oluştuğu bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.