1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK KONULU ŞİİR OKUMA-YAZMA YARIŞMASINDA ÖDÜLLER VERİLDİ
TRAFİK KONULU ŞİİR OKUMA-YAZMA YARIŞMASINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

TRAFİK KONULU ŞİİR OKUMA-YAZMA YARIŞMASINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

Trafik Kazalarını Önleme Derneği ile Kuzey Kıbrıs Türkcell işbirliğinde trafik konulu şiir okuma-yazma yarışması düzenlendi.

A+A-

Trafik Kazalarını Önleme Derneği ile Kuzey Kıbrıs Tukcell işbirliğinde trafik konulu şiir okuma-yazma yarışması düzenlendi. Yarışmada birinciliği Necati Kırgız kazandı.

Kuzey Kıbrıs Türkcell Trafik Eğitim Parkı’nda yer alan etkinlikte konuşan Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanı Mehmet Avcı, yarışmanın 3’üncüsünün düzenlendiğini kaydederek, eğitim parkıyla ilgili bilgi verdi.

Parkta 27 bin öğrenciye eğitim verildiğini kaydeden Avcı, hedeflerinin; trafik eğitiminin 7 den 70’e yaygınlaştırılması olduğunu söyledi.

Avcı’nın konuşmasının ardından yarışmaya katılan Şehit Mehmet Eray İlkokulu’ndan Necati Kırgız, Vadili İlkokulu’ndan İsmail Sancar ile Lapta İlkokulu’ndan İlayda Atıcı yazdıkları şiirleri okudu.

Yarışma sonucunda “Trafik” adlı şiiri ile yarışmaya katılan Necati Kırgız birinci; “Trafiğe Önem Ver” adlı şiiri ile İlayda Atıcı ikinci, “Ben Bir Trafik Kurbanıyım” adlı şiiri ile İsmail Sancar ise üçüncü oldu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.