1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TRAFİK MASTER PLANI” ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR
“TRAFİK MASTER PLANI” ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

“TRAFİK MASTER PLANI” ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

“TRAFİK MASTER PLANI” ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

A+A-

Girne Belediyesi, kentteki trafik sorununu ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar kapsamında yürüttüğü “Trafik Master Planı’na” yönelik hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

 

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Girne Belediyesi Bayındırlık Bölümü teknik elemanları ve trafik uzmanı eşliğinde dün 5 kavşakta trafik sayımı gerçekleştirildi ve veri toplandı.

Girne Belediyesi, kentin bütünündeki trafik akışına ilişkin veri toplamak için trafiğin en yoğun saatlerinde yapılan sayım çalışmaları sonucunda özellikle Girne merkezinin batı akışında tıkanmalar meydana geldiğinin gözlemlendiğini kaydetti.

Kentte dengeli bir trafik dağılımı olması ve belirli kavşaklarda tespit edilen tıkanmalar için alternatif çözümler üretilmesi adına çalışmalar yapılacağı belirtilen açıklamada, bu sayım çalışmalarının belirli aralıklarda yeniden gerçekleştirileceği ifade edildi.

Trafik Master Planı’nın 6 ayda tamamlanmasının hedeflendiği belirtilen açıklamada, bu süreçte gerekli verilerin toplanacağı belirtildi ve hedefin; Girne’de sağlıklı bir kentsel ulaşım olduğu vurgulandı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.