1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİKTE VOYVODALIK!
TRAFİKTE VOYVODALIK!

TRAFİKTE VOYVODALIK!

Ayağını çekti... Yere düşürdü ve...

A+A-

 

Trafikte ‘yol verme’ kavgasına tutuşan Gökhan Çolak, Mustafa Güney’i ayağından çekerek yere düşürdü. Yere düşen Güney’in, kaldırıldığı hastanede yapılan tetkiklerinde bileğinin kırıldığı anlaşıldı.
Olaydan sonra Gökhan Çolak vahim zarar suçundan tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Teminat talebi ile duruşmaya çıkarılan zanlının kavga esnasında Günay’ı çekip yere attığı belirtildi.

Polis, zanlının “darp ve vahim zarar” suçlarından tutuklandığını belirterek olayı anlattı. Polis zanlının 5 Ağustos tarihinde Gazeteci Kemal Âşık Caddesi üzerinde saat 11.30 sıralarında meydana gelen trafik kavgasında, Mustafa Günay’ın ayağını çekmek sureti ile yere düşürdüğünü ve sol el bileğinin kırılmasına neden olduğunu söyledi.

Polis zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalamasına ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek imza atmasına karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.