1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TROMSÖ'NÜN HOCASI AYARI KAÇIRDI
TROMSÖ'NÜN HOCASI AYARI KAÇIRDI

TROMSÖ'NÜN HOCASI AYARI KAÇIRDI

Tromsö teknik direktörü Christiansen; "Beşiktaş için üzgünüm, çünkü onlar bunu haketmemişlerdi"

A+A-

Beşiktaş'ın dün akşam Olimpiyat Stadı'nda mağlup ettiği Norveç'in Tromsö takımı yönetici ve oyuncuları, bugün UEFA'dan 1 yıl men edilen Siyah Beyazlıların nihai kararının CAS tarafından onaylanıp açıklanması sonrası ülkelerine mutlu döndü.

 

Adeta piyango vuran Tromsö'de Antrenörü Agnar Christiansen İstanbul'dan ayrılırken Atatürk Havalimanı'nda bir soru üzerine Beşiktaş için üzgün olduklarını ancak sonuç olarak kendileri açısından büyük bir gün olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Beşiktaş için üzgünüm, çünkü onlar bunu haketmemişlerdi.Yapacak bir şey yok.İstanbul'da çok iyi dostlar edindik ve çok iyi ağırlandık. Üzücü bir durum. Fazla yorum yapamam. Oyuncularımınhepsi çok mutlu. Bu sabah mutlu bir haberle uyandık."

Antrenör Christiansen daha önce de bir Türk takımı olan Galatasaray'ı da eledikleri ve Türk takımlarına karşı şanslarının açık olduğu konusundaki bir soru için ise, " Norveçliler Türkiye'ye sık sık tatile gelir. Ben de gelirim. Tatillerimizi Türkiye'de yapıyoruz. Şansımız bunun için açık olabilir. Biz küçük bir kulubüz ama bu gün bizim için büyük bir gün" dedi.

Mağlup olup elendikleri halde UEFA gruplarına kalan Tromsö'nün Başkanı Björn Nilsen ise karar hakkında yorum yapamıyacağını belirterek şunları söyledi: "UEFA gruplarına kaldığımızı bu sabah öğrendik. Burada çok iyidostlar edindik.Kararın ne olacağı belli değildi. Maçı oynamak zorundaydık. Tekrar gelmek isteriz.Beşiktaş iyi bir takım. Umarım gelecekte böyşle bir şey tekrarlanmaz."

THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'dan Oslo'ya giden Tromsö için Atatürk Havalimanı'nda yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.