1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TT ARENA YIKILIYOR!
TT ARENA YIKILIYOR!

TT ARENA YIKILIYOR!

Flaş iddia: Fırat Aydınus küfür etti

A+A-

Sosyal medya bu iddia ile çalkalandı. Galatasaray - Akhisar Belediyespor karşılaşmasında orta hakem Fırat Aydınus'un, Galatasaraylı Felipe Melo ile girdiği bir diyalog sırasında küfür ettiği sosyal medyada iddia edildi ve bazı görüntüler paylaşıldı.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ

İkinci yarı başında çıkarken statta bulunan taraftarlarda hakemin Melo'ya küfür olayını duyunca " Fırat istifa" ve " Küfürbaz Fırat" "Küfür etsene küfür etsene Fırat Aydınus" diye bağırdı.


ARIBOĞAN: OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM... OLMAMALI
Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, maç sonunda Fırat Aydınus'un Melo'ya küfür ettiği iddiası hakkında "Fırat Aydınus böyle bir şey söylemiş midir bilmiyorum. Olmaz diye düşünüyorum ve olmamalı. Olmamasını umuyorum... Olamayacağını düşünüyorum. Olmuşsa da futbolun en tepesinden en alt kademesine kadar her kategorideki insanın davranışlarını ve bazı şeyleri gözden geçirmemiz gerekir.

Türk futboluna yıllardır hizmet eden bir hakem Fırat Aydınus.

Bu konuyu hep birlikte değerlendireceğiz. Türk futbolunda sportif rekabet dışında birçok şey oluyor. Futbol rekabetine yakışmayan bir durum varsa bunu da temizleyecek olan futbol ailesidir" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.