1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN KÖTÜ HABER
TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN KÖTÜ HABER

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN KÖTÜ HABER

Tuba Büyüküstün'den kötü haber

A+A-

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, son bir ayda oldukça zor günler geçirdi. Önce 5 Haziran'da 6 yıllık eşinden boşandı, ardından da bir süredir beraber olduğu genç işletmeci sevgilisinin hapse girmesiyle sarsıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'la başrolünü oynadığı "Cesur ve Güzel" dizisinin bitişiyle soluğu babası Serdar Büyüküstün'ün Bodrum'daki yazlık evinde alan oyuncu, burada da basına yakalanınca çareyi çocuklarıyla bir ara yerleşmeyi de düşündüğü Paris'te aldı. Baba Büyüküstün ise Bodrum'daki oturdukları siteye basının bu kadar kolay gelip görüntü almasına tepki gösterdi, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.

Öte yandan kafasını boşaltmak için annesi ve ikizleriyle soluğu yurtdışında alan oyuncunun  fanlarından gelen son fotoğrafı ise şaşırttı. Morali bozuk olan oyuncunun bir hayli kilo verdiği görüldü. Güzel oyuncunun fanları da yaşadığı ilişkiye karşı ve her gün çok sayıda olumsuz mesaj gönderiyor.

Yarın Tuba Büyüküstün'ün Metris Cezaevi'nde yatan sevgilisi Umut Evirgen hakim karşısına çıkacak. Tuba Büyüküstün'ün tanık sıfatıyla çağrıldığı duruşmaya gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Eski eşe annesiyle destek verdi

Diğer yandan Tuba Büyüküstün, kısa bir rolünün olduğu eski eşi Onur Saylak'ın ilk uzun metraj filmi "Daha"ya destek vermeye devam ediyor. Büyüküstün, maddi ve manevi katkısının olduğu filmle ilgili eski eşinin yaptığı paylaşımları beğeniyor. Saylak, dün ünlü bir sinema sitesinde filmi hakkında yer alan güzel yorumu sosyal medya sayfasından yayınladı. Hem Tuba Büyüküstün, hem de sessizgemi82 adlı instagram adresini kullanan annesi bu paylaşımı beğendi. Güzel oyuncunun annesi Handan Büyüküstün eski damadına alkış emojisi gönderdi. Onur Saylak da karşılıksız kalmadı ve eski eşinin yorumuna beğeni göbderdi. Bu durum ikiz çocukları olan eski eşlerin arasının sanıldığı gibi gergin olmadığı şeklinde yorumlandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.