1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Tuba Ünsal Öyle Birşey Paylaştı ki...
Tuba Ünsal Öyle Birşey Paylaştı ki...

Tuba Ünsal Öyle Birşey Paylaştı ki...

Yer yerinden oynadı!

A+A-

Tuba Ünsal, şarkıcı Kaan Tangöze’nin eşi Seçkin Piriler’i aldattığı Kıvılcam Ural’ın fotoğrafını paylaştı. Hemen ardından Ünsal’ı takipçileri, sert bir dille eleştirdi.

Seçkin Piriler ile evli olan Kaan Tangöze’nin eşini aldattığı Kıvılcım Ural’ın fotoğrafını Tuba Ünsal instagram sayfasından paylaştı. Ünsal, paylaştığı fotoğrafın altına “Yeni bir Patti Smith’imiz var… Kıvılcım Ural” notunu düştü.

tuba-unsal-1389229.jpgPaylaşım yüzünden bazı takipçileri Ünsal’ı adeta topa tuttu ve zamanlama açısından manidar buldu. “Sizin de çocuklarınız var ya sizin de başınıza böyle bir şey gelseydi” diye soran da oldu. Ünsal gelen tepkilere önce “Hey sakin” diye yorum yaptı. Ardından da fotoğrafı sildi ve Kate Moss’un gülen yüzünü yükledi. Fotoğrafın altına da altına “Bak bazen sana gülüyorum... Çok ciddisin, her şeyi ebene sövülmüş gibi algılıyorsun, kavgacısın bir de... Hep açık arama, takibi bırakıyorum halleri... Bana ne ya bırakırsan bırak çok dert değil de ben sana üzülüyorum...Yapma tatlı takipçi yazık sana” yazdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.